Wat is malser een Bavette of Picanha?

Een Bavette is minder mals dan een Picanha. Een bavette heeft een intense biefstuksmaak, maar kan soms moeilijk te kauwen zijn door zijn dikte en de nerf waartegen hij gesneden is. Dit zorgt voor geweldige dunne stukjes die u geen grote kauwerige stukken vlees zullen overlaten wanneer u ze alleen eet of als onderdeel van uw favoriete gerecht.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Bavette, Picanha online bestellen?

Een heerlijke Bavette, Picanha voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Bavette, Picanha te verkopen in heel Nederland.

Kan Bavette, Picanha thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Bavette, Picanha gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Bavette, Picanha!

Meer Bavette, Picanha gerelateerde vragen

Categorie: Picanha

De Picanha is een stuk rundvlees dat op geen enkele barbecue mag ontbreken. De beste manier om het goed te bereiden? Kruid de vette kant met zout, peper en knoflookpoeder en bak gedurende 15 seconden op direct vuur tot u het sappige vlees in uw pan ziet sijpelen! Zet deze mooie plak op indirect vuur terwijl we wachten tot onze bbq temperatuur rond de 120º graden – 140º graden is. Zodra het klaar is grill je het om, zodat beide kanten perfect bruin en gelijkmatig van smaak worden.

Tag: Picanha
Categorie: Bavette

Het bereiden van de bavette op de barbecue is eenvoudig, maar kan een leuke en smakelijke ervaring zijn. Vet eerst uw handen in met plantaardige olie voordat u ze over beide kanten van uw vlees veegt, om er zeker van te zijn dat er geen stukjes zijn die later kunnen blijven plakken als u het gaat bakken. Bestrooi elke kant met wat kruiden, verhit dan een indirecte grill op 120°C gedurende twee minuten per pond rundvlees, tot de kern 50ºF (12¼°C) is. Grill snel boven hete kolen nadat u de ene kant even heeft laten sissen, om die perfecte knapperige randen te krijgen waar we allemaal zo van houden!

Tag: Bavette
Categorie: Bavette

Een bavette is een soort biefstuk die het lekkerst smaakt als hij gegrild wordt. De manier om dit rundvlees te grillen varieert naargelang de dikte, maar gewoonlijk wordt het 3 minuten per kant op hoog vuur gebakken, met wat olijfolie en zout erdoor gemengd, voordat het gegrild wordt.

Tag: Bavette
Categorie: Bavette

U kunt een Bavette het beste afgedekt in de koelkast bewaren, maar het verdient de voorkeur om hem meteen klaar te maken of vanaf twee dagen te bewaren. Het vlees kan natuurlijk ook ingevroren worden en blijft dan negen maanden goed als het gevriesdroogd wordt.

Tag: Bavette
Categorie: Bavette

Een Bavette Rollade op de BBQ is een populair gerecht in veel restaurants. Nadat hij door en door gaar is, zult u de gaarheid willen testen met een instant-thermometer, zodat u uw barbecue kunt afsluiten (en al die heerlijke sappen kunt bewaren). Ongeveer 45 minuten in totaal is voldoende.

Tag: Bavette
Categorie: Picanha

Een Picanha is een stuk vlees van het lendenstuk, dat meestal medium-rare wordt bereid. Dit type bereiding kan gemiddeld 45 tot 50 minuten duren en moet worden voltooid met een interne temperatuur van ongeveer 55°C of hoger, zodat het goed gaar wordt zonder te taai te worden. De thermometer die u in het dikste gedeelte steekt, geeft dit getal aan nadat u hem helemaal tot aan het bot heeft gestoken, indien van toepassing, dus zorg ervoor dat u daar niet voorbij gaat! Eenmaal uit de oven laat je de Picanha 15-20 rusten alvorens de sappige smaak te proeven

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Hoe lang moet een Picanha op de BBQ moet liggen, hangt af van de grootte van uw staartstuk en hoe heet u het graag heeft. Voor een gemiddeld stuk, dat ongeveer 1200 gram weegt, raden we ongeveer een uur aan op 130° graden om het helemaal gelijkmatig gaar te krijgen zonder dat een deel aanbrandt of te veel uitdroogt.

Tag: Picanha
Categorie: Bavette

Snijd een bavette met een scherp mes tegen de nerf van het vlees in. Snijd er dan dunne plakjes van. De flanksteak wordt meestal van verder op de koe afgesneden, waardoor de spieren langer zijn en er meer bindweefsel is dan bij andere stukken, zoals rok- of hangersteaks die u in uw kruidenierswinkel vindt; dat betekent dat deze spieren met lange nerven tijdens het koken moeilijk te doorkauwen zijn zonder eerst veel gemakkelijker af te breken door ze op een hoog vuur te grillen om ze snel dicht te schroeien, voordat u ze in hartige sauzen doopt, zoals chimichurri of sabayonsaus gemaakt van eieren en room (in Frankrijk), die een anders moeilijk door te slikken hap zal helpen malser te maken.

Tag: Bavette
Categorie: Bavette

Het rijpingsproces van vlees duurt ongeveer twee weken tot een maand, hoewel de benodigde tijd kan variëren naargelang het gewicht en het stuk vlees. Wanneer vlees gerijpt is, zal er een hoge activiteit zijn in de enzymen en eiwitten, die het bindweefsel zullen afbreken, waardoor het malser wordt en beter smaakt.

Categorie: Bavette

Bavette is geen draderig vlees. Het wordt meestal kort gebakken zoals biefstuk, maar als je het lang genoeg stooft wordt het rundvlees zo zacht dat het met een vork uit elkaar getrokken kan worden.

Tag: Bavette

Vorige

Volgende

Uitverkocht

Bavette – 1000 gram

22,92 Incl. BTW Lees meer

Picanha – 1.5 kg

40,59 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Bavette, Picanha

Op de Bavette, Picanha zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Bavette, Picanha thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Bavette, Picanha aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Bavette, Picanha Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Bavette, Picanha gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Bavette, Picanha dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Bavette, Picanha van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Bavette, Picanha. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Bavette, Picanha wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment