Hoe smaakt Lam?

Lamsvlees is een vlees voor mensen met een avontuurlijk gehemelte. De smaak van lamsvlees kan het best beschreven worden als hebbend dat bepaalde iets, waardoor het de moeite waard is om minstens één keer in uw leven te proberen. Dit malse vlees is zacht en licht van kleur, en komt meestal van dieren die jonger zijn dan één jaar (zoals lammeren).

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Lams online bestellen?

Een heerlijke voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede te verkopen in heel Nederland.

Kan Lams thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van !

Meer Lams gerelateerde vragen

De vitamines waaraan u een tekort kunt krijgen als u weinig of geen vlees eet zijn onder andere B12, ijzer en zink. Als iemand vooral plantaardig eet zonder voldoende eiwitten uit andere bronnen te halen, dan kan het zijn dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt die zijn lichaam nodig heeft. Een dieet met te weinig calorieën voor een goede gezondheid zal ook tot tekorten leiden, omdat het uw cellen meer energie kost om bepaalde mineralen uit voedsel te halen wanneer iemand te weinig moleculen in de cel zelf beschikbaar heeft.

Categorie: Ribeye

Er is ribeye varkensvlees, en het is een geweldig vlees om te koken. Varkenskoteletten zijn de versie met botten, terwijl filetlapjes er zijn zonder botten of met botten. Ribeye van beide dieren vertoont overeenkomsten, omdat ze afkomstig zijn van lange rugspieren op hun lichaam.

Varkensvlees is een product van dierlijke oorsprong en bevat daarom wat verzadigd vet. Varkensvlees bestaat voornamelijk uit onverzadigde vetten, maar het is belangrijk om de hoeveelheid verzadigd vet zo laag mogelijk te houden, omdat dit type vet de kans op hart- en vaatziekten kan verhogen, wat niet goed is als je bedenkt hoeveel andere gezondheidsvoordelen er in varkensvlees zitten.

Categorie: Runderhamburger

Rundveevoeders bevatten gewoonlijk geen antibiotica, maar er zijn wel enkele criteria waaraan het voer moet voldoen om volgens de Nederlandse wet als diervoeder te worden aangemerkt. In de Kaderwet Diervoeders zijn de eisen vastgelegd waaraan diervoeders moeten voldoen om in dit land legaal in de handel gebracht te mogen worden, en het is belangrijk dat u op de hoogte bent van deze voorschriften voordat u uw volgende partij pluimveevoer of rundermeel koopt.

Categorie: Runderhamburger

De beste manier om een hamburger te bakken is op een laag vuurtje. Zorg ervoor dat het vlees op temperatuur is voordat u het bakt, dep het droog met keukenpapier vlak voordat u het bakt en bak beide kanten van uw hamburger pas nadat u het vuur van de hoge standen heeft verlaagd. Laat de burger vervolgens ongeveer 10 minuten bakken.

Categorie: Picanha

De Picanha is een stuk rundvlees dat op geen enkele barbecue mag ontbreken. De beste manier om het goed te bereiden? Kruid de vette kant met zout, peper en knoflookpoeder en bak gedurende 15 seconden op direct vuur tot u het sappige vlees in uw pan ziet sijpelen! Zet deze mooie plak op indirect vuur terwijl we wachten tot onze bbq temperatuur rond de 120º graden – 140º graden is. Zodra het klaar is grill je het om, zodat beide kanten perfect bruin en gelijkmatig van smaak worden.

Tag: Picanha
Categorie: Bavette

Het bereiden van de bavette op de barbecue is eenvoudig, maar kan een leuke en smakelijke ervaring zijn. Vet eerst uw handen in met plantaardige olie voordat u ze over beide kanten van uw vlees veegt, om er zeker van te zijn dat er geen stukjes zijn die later kunnen blijven plakken als u het gaat bakken. Bestrooi elke kant met wat kruiden, verhit dan een indirecte grill op 120°C gedurende twee minuten per pond rundvlees, tot de kern 50ºF (12¼°C) is. Grill snel boven hete kolen nadat u de ene kant even heeft laten sissen, om die perfecte knapperige randen te krijgen waar we allemaal zo van houden!

Tag: Bavette
Categorie: Tomahawk

Om een tomahawk steak te bereiden, is het belangrijk dat het vlees ongeveer 30-35 minuten gaar is. Als het vlees gaar is tot 56˚C (voor rood) of 60 ̊ C (roze), haalt u het uit de oven en wikkelt u het in aluminiumfolie om het vervolgens 10 minuten te laten rusten. Snijd na de rusttijd in dunne reepjes

Tag: Tomahawk
Categorie: Runderhamburger

Een hamburger is ongeveer 1,5 tot 2 cm dik. Een hamburger moet niet te veel samengeperst zijn wat resulteert in een taaie hamburger.

Categorie: Rundergehakt

Rundergehakt is een gezondere keuze dan gehakt van andere vleessoorten omdat het minder verzadigd vet bevat. Toch bevat gehakt relatief veel verzadigd vet dus kan het het beste met enige mate worden gegeten.

Vorige

Volgende

Verpakking en houdbaarheid Lams

Op de zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken . Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment