Kies zelf je Pick Up Point
Minimum bestelbedrag = €24,49
Facebook Instagram
Inloggen/Registreren
Mijn account
Inloggen Registreren

Wachtwoord vergeten?

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

0 0
0 Winkelwagen
Winkelwagen (0)
Subtotaal: €0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Categorieën
  • Kipmenu-item-img
  • Rundvleesmenu-item-img
  • Varkenmenu-item-img
  • BBQ & Vlees Pakkettenmenu-item-img
  • Voor uw huisdiermenu-item-img
  • Home
  • Over ons
    • Ambachtelijk Rundvlees
    • Hollands Kroon Kip
    • Beemsterlant’s varken
  • Pick Up Points
  • Recepten
  • Klantenservice
Zakelijk bestellen
Home FAQ

Wat is het verschil tussen Varkenshaas en Varkenskophaas?

Varkenshaas en varkenskophaas zijn twee van de vele deelstukken die van een varkenskarkas afkomstig zijn. De varkenskophaas is kleiner en goedkoper dan de andere deelstuk,... Doorgaan met lezen

Wat is het verschil tussen een Varkensrollade en een Varkensfiletrollade?

Het verschil tussen varkensrollade en varkensfiletrollade is dat de varkensrollade worden gemaakt met delen van de schouder, de borst of de procureur, terwijl varkensfiletrollade andere... Doorgaan met lezen

Wat is het verschil tussen verse Worst en Saucijsjes?

Verse worst en worst verschillen in vorm. Verse worst wordt traditioneel gemaakt als een lang (opgerold) stuk, waaruit kleinere stukken verse worst kunnen worden gedraaid.... Doorgaan met lezen

Kan je Varkensvlees laten sudderen?

Je kan varkensvlees laten sudderen, maar dat is niet echt nodig. Vroeger was dit een methode om taaiere stukken vlees gaar te maken en ze... Doorgaan met lezen

Waarom groeit de Varkenshaas niet groter?

De varkenshaas wordt niet groter omdat het een spier is waarvan de kop als aanhechting aan het bekkenbeen begint en langs de binnenzijde van de... Doorgaan met lezen

Waarom is er in de winkel geen vlees van meer soorten Varkensrassen?

Veel mensen zijn zich niet bewust van de grote variëteit en de soorten varkens die er bestaan Daarnaast is er ook een gebrek aan slagers... Doorgaan met lezen

Waarom kan ik nergens Varkenswang krijgen?

Varkenswang kun je nergens krijgen omdat het in Nederland geen gangbaar vlees is. Het is bekender bij onze zuiderburen, zoals Frankrijk en België. De Nederlanders... Doorgaan met lezen

Wat is Varkensribstuk?

Het varkensribstuk is een zeer populaire vleessoort. Je herkent het aan zijn vorm, bijvoorbeeld in de bekende spareribs schotel, of je ziet dat er nog... Doorgaan met lezen

Wat voor vlees is Salami?

Salami is een combinatie van varkensvlees en zout dat afkomstig is van een dier dat varken heet. De meest voorkomende salami’s worden gemaakt met knoflook,... Doorgaan met lezen

Waar worden Varkensfiletlapjes van gesneden?

Varkensfiletlapjes worden gesneden van de lende of de rib van een varken. Het vlees is mager, fijn en bevat weinig bindweefsel. Doorgaan met lezen

Hoe bereid ik een Tomahawk steak?

Om een tomahawk steak te bereiden, is het belangrijk dat het vlees ongeveer 30-35 minuten gaar is. Als het vlees gaar is tot 56˚C (voor... Doorgaan met lezen

Hoe Tomahawk snijden?

Sommige mensen denken dat de beste manier om een tomahawk steak te snijden is door hem gewoon door midden te snijden. Hoewel dit zou werken,... Doorgaan met lezen

Hoeveel vlees aan Tomahawk?

De hoeveelheid vlees van een tomahawk steak kan gemakkelijk worden berekend door het gewicht en het aantal te vermenigvuldigen, maar wat betekent dit als het... Doorgaan met lezen

Hoeveel weegt Tomahawk?

Een tomahawk steak weegt tussen de 300 en 400 gram, waarbij het bot ongeveer de helft daarvan weegt. Een pond is 600-700 gram, dus weegt... Doorgaan met lezen

Hoe lang moet een Tomahawk in de oven?

Als je een tomahawk steak in de oven wilt bereiden, verwarm je eerst de oven voor en schroei je het vlees gedurende twee minuten per... Doorgaan met lezen

Waar zit de Tomahawk?

Tomahawk steak is een Rib-Eye met bot. Het bot van dit gerecht is 15 cm lang en doet denken aan een Indiase tomahawk bijl, vandaar... Doorgaan met lezen

Hoe lang duurt Tomahawk?

Een tomahawk kan een must-have zijn voor uw grill. Het is perfect voor het grillen van steaks of braadstukken, en het heeft de kracht om... Doorgaan met lezen

Wat zit er aan een T-Bone?

Een T-Bone is een Amerikaanse steak die afkomstig is van het magere gedeelte van een koe. Een typische T-bone bevat rundvlees, ossenhaas en lendestuk (of... Doorgaan met lezen

Welk deel van de koe is de T-Bone?

De T-bone wordt gesneden van de lende van een koe. Het bot is te zien in deze biefstuk, die zijn naam krijgt omdat hij op... Doorgaan met lezen

Hoe groot is een T-Bone steak?

Een T-bone steak is een populair stuk rundvlees dat bestaat uit de reep, de ossenhaas en het been. De grootte varieert naargelang van de persoonlijke... Doorgaan met lezen

Zichtbaar 1–20 of 208 berichten

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende pagina

Recente berichten

  • Spareribs op de green egg!
  • Ossenhaas op de green egg! (reverse searing)
  • Tomahawk steak op de green egg! (reverse searing)

Categorieëen

  • Bereiden (6)
    • Rund (4)
    • Varken (2)

Shop

  • Kip
  • Rundvlees
  • Varken
  • BBQ & Vlees Pakketten
  • Voor uw huisdier

Ons vlees

  • Ambachtelijk Rundvlees
  • Beemsterlant’s varken
  • Hollands Kroon Kip
  • Recepten

Informatie

  • Over ons
  • Contact opnemen
  • Pick Up Points
  • Veelgestelde vragen
  • Zakelijk bestellen

Account

  • Mijn account
  • Bestellingen
Facebook Instagram

Copyright 2022 © Just Good Meat

  • Algemene voorwaarden
  • Privacy policy