Is Rundergehakt hetzelfde als Tartaar?

Gehakt rundvlees lijkt veel op tartaar, maar dan met meer vet. Gehakt vlees bestaat voor 8% uit vet. Tartaar heeft een veel hoger percentage mager vlees (slechts 7%). Het smaakt rauw wel goed als je er ei en kappertjes aan toevoegt.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Rundergehakt online bestellen?

Een heerlijke Rundergehakt voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Rundergehakt te verkopen in heel Nederland.

Kan Rundergehakt thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Rundergehakt gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Rundergehakt!

Meer Rundergehakt gerelateerde vragen

Categorie: Rundergehakt

Rundergehakt is een gezondere keuze dan gehakt van andere vleessoorten omdat het minder verzadigd vet bevat. Toch bevat gehakt relatief veel verzadigd vet dus kan het het beste met enige mate worden gegeten.

Categorie: Rundergehakt

Gehakt rundvlees lijkt veel op tartaar, maar dan met meer vet. Gehakt vlees bestaat voor 8% uit vet. Tartaar heeft een veel hoger percentage mager vlees (slechts 7%). Het smaakt rauw wel goed als je er ei en kappertjes aan toevoegt.

Categorie: Rundergehakt

Rundergehakt is niet mager. Rundergehakt van de slager bevat minder vet dan het gemiddelde in de supermarkt, met 17% in “normaal” gehakt. Mager en extra mager gehakt uit de supermarkten zit ook op 12%.

Categorie: Rundergehakt

Rundergehakt wordt gemaakt van gemalen vlees. Het gehakt wordt traditioneel gemengd met zout en kruiden, of het kan worden gekookt in een bouillon om er soepbouillon van te maken.

Categorie: Rundergehakt

Varkensgehakt is vaak een product van de slager en het kan magerder zijn dan rundvlees. Het bevat gemiddeld ook minder calorieën, waardoor varkensvlees de gezondere optie is, echter blijft het belangrijk om de vleessoort te kiezen die het beste bij het gerecht past.

Categorie: Rundergehakt

Het verschil tussen rundergehakt en half om half is dat het laatste zowel varkensvet als varkenseiwit bevat, waardoor het een melkachtige consistentie krijgt. In het geval van rundergehakt worden alleen magere delen gebruikt, zonder toegevoegde dierlijke vetten of eiwitten, zodat het gehakt meer smaak krijgt wanneer het in zijn geheel wordt gekookt.

Categorie: Rundergehakt

Rundergehakt is gemalen vlees. Het kan gebruikt worden in talloze bereidingen, zoals hamburgers, steak haché en américain.
De minder edele stukken vlees zijn meestal het beste om gehakt van te maken, omdat ze meer vet bevatten dan het hoogwaardiger vlees, zoals nek- of entrecôte, waardoor ze taaier zijn om op zichzelf te kauwen, maar ook beter wanneer ze gehakt worden met andere, magere stukken vlees, om smakelijke gerechten te maken die u na het eten ervan geen schuldgevoel geven!

Rundergehakt – 500 gram

7,11 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Rundergehakt

Op de Rundergehakt zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Rundergehakt thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Rundergehakt aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Rundergehakt Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Rundergehakt gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Rundergehakt dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Rundergehakt van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Rundergehakt. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Rundergehakt wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment