Kun je Ribeye rauw eten?

Een Ribeye is een soort biefstuk die medium gebakken moet worden geserveerd. Wat betekent dat? Medium rare betekent dat het vlees minder dan minuten is gegaard en nog steeds roze is in het midden, dus sappig en heerlijk! Kun je dus rauwe ribeyes eten? Ja, maar je kunt ze het beste koken omdat koken alle bacteriën op je voedseloppervlakten of binnenin doodt.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Ribeye online bestellen?

Een heerlijke Ribeye voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Ribeye te verkopen in heel Nederland.

Kan Ribeye thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Ribeye gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Ribeye!

Meer Ribeye gerelateerde vragen

Categorie: Ribeye

Een Ribeye wordt gekruid met olie, zout en peper. Smeer de biefstuk in met olijfolie voordat je hem aan beide kanten bakt. Het is het beste om een ribeye kort voor het bakken te kruiden, omdat het zout tijdens dat proces vocht aan het vlees onttrekt, waardoor de smaakintensiteit van dit gerecht afneemt doordat de smaakbronnen verdund worden.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is het meest malse stuk rundvlees dat je kunt vinden. Zijn beroemde dikke vetlaag zorgt voor een rijke, boterachtige smaak en fluweelzachte textuur die bij elke hap in uw mond smelt.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is het perfecte vlees, ongeacht wat je lekker vindt. Als een kleine eter 180 gram van dit smaakvolle en sappige stuk rundvlees wenst, dan is voor zware eters of echte vleesliefhebbers 250 beter geschikt!

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is een stuk rundvlees uit het ribstuk. Een portie van 100 gram bevat 9,4 gram vet, waarvan 4,5 gram verzadigde vetten zijn, die als ongezond voor hart en bloedvaten worden beschouwd omdat ze bij sommige mensen het cholesterolgehalte kunnen verhogen (1). Onverzadigde vetten zoals olijfolie of avocado bevatten minder dan de helft van de hoeveelheid die in een Ribeye steak zit en bieden dus meer gezondheidsvoordelen als je ze gebruikt om vlees in te bakken

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is een biefstuk waarvan het bot is weggesneden, maar het wordt als een biefstuk beschouwd omdat er vaak stukjes en beetjes vet in zitten. Soms betekent dit dat je meer smaakrijk vlees voor je geld krijgt dan wanneer de hele rib-eye alleen uit spiervlees zou bestaan.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is een soort biefstuk die je kunt stoven. Als het vlees te lang gekookt heeft, is het geschikter voor deze manier van bereiden dan voor andere, zoals braden of grillen, die meestal minder tijd vergen en hogere temperaturen hebben.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is een soort biefstuk die medium gebakken moet worden geserveerd. Wat betekent dat? Medium rare betekent dat het vlees minder dan minuten is gegaard en nog steeds roze is in het midden, dus sappig en heerlijk! Kun je dus rauwe ribeyes eten? Ja, maar je kunt ze het beste koken omdat koken alle bacteriën op je voedseloppervlakten of binnenin doodt.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye is een stuk vlees dat afkomstig is van het hart van de fijne rib en de lende. De naam “Ribeye” is ook afgeleid van de vetrand die erdoorheen loopt, vetweefsel genaamd, of kortweg “rib-eye pad”.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Een Ribeye, of ribsteak, is een stuk rundvlees zonder bot, met een oogvormige plak vet die rond de rand loopt. De beste manier om dit mooie stuk vlees te bereiden? Op de grill! Bereid het wel eerst voor, zodat de smaak wordt versterkt door de rokerige smaak van het grillen en barbecueën.

Tag: Ribeye
Categorie: Ribeye

Ribeye is een van de meest populaire stukken rundvlees. Het is een deel van de rug dat je bij koeien vindt net voor ze hun welbekende Ribeyes krijgen, en het kan eigenlijk op veel verschillende manieren worden gebruikt omdat ribsteakvlees een uitermate geschikte textuur heeft om pulled beef mee te maken.

Tag: Ribeye

Vorige

Volgende

Ribeye – 800 gram

24,35 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Ribeye

Op de Ribeye zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Ribeye thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Ribeye aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Ribeye Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Ribeye gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Ribeye dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Ribeye van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Ribeye. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Ribeye wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment