Wat is duurder Kogel of Haasbiefstuk?

Haasbiefstuk is gemiddeld duurder dan kogelbiefstuk. Dit komt onder andere doordat Haasbiefstuk een stuk malser stukje vlees is.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk online bestellen?

Een heerlijke Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk te verkopen in heel Nederland.

Kan Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk thuisbezorgt worden?

Meer Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk gerelateerde vragen

Categorie: Kogelbiefstuk

Het is een taaier, neutraal smakend stuk vlees dat niet te lang moet worden gebakken. Het kogelgewricht in kwestie bevindt zich aan beide uiteinden en kan zowel van rund- als varkensvlees afkomstig zijn, afhankelijk van hoe ze zijn grootgebracht.

Categorie: Haasbiefstuk

Haasbiefstuk braad je. Vergeet niet de pan te schudden tijdens het bakken van uw haasbiefstuk. De sappen en het vet die eruit druipen zullen een smakelijke bruine korst op de bovenkant van uw vlees creëren, wat een indicator is voor een perfecte smaak! 3 minuten per kant zou genoeg moeten zijn, tenzij u ook braadt of grilt; in dat geval braadt u 2-5 minuten per kant, afhankelijk van hoe gaar u het vlees wilt hebben.

Categorie: Haasbiefstuk

Haasbiefstuk is hetzelfde als biefstuk van ossenhaas. De twee benamingen verwijzen naar hetzelfde stuk vlees.

Categorie: Kogelbiefstuk

Rump steak lijkt sprekend op kogelbiefstuk, maar het komt van een ander deel van de koe. Het vlees is veel minder taai en malser dan andere stukken omdat dit deel heel weinig spieren heeft om van te spreken.

Categorie: Kogelbiefstuk

De kogelbiefstuk wordt gevonden in de kont, de spier of de dikke lende van rundvlees. Hij zit tussen twee spieren die “fetlock” worden genoemd en die ook deel kunnen uitmaken van dit gerecht.

Categorieën: Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk

Haasbiefstuk is gemiddeld duurder dan kogelbiefstuk. Dit komt onder andere doordat Haasbiefstuk een stuk malser stukje vlees is.

Categorie: Haasbiefstuk

Een Haasbiefstuk bestaat uit 100% rundvlees. Er zit geen verschil tussen biefstuk van de haas en ossenhaas. Het zijn twee benamingen voor hetzelfde stuk rundvlees. Dit stuk rundvlees is het malste en mooiste deel van een rund.

Categorie: Kogelbiefstuk

Het verschil tussen tournedos en kogelbiefstuk, is dat eerstgenoemde afkomstig is van de ossenhaas van een koe, terwijl kogelbiefstukken worden gesneden van de kont van koeien.

Categorie: Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk is 100% mals rundvlees, omdat de spieren in het spierstuk kort zijn. Het vlees is na ossenhaas en lendebiefstuk van vette runderdij het meest fijnste stuk dat er op zit. Kogelbiefstuk komt van het kogelvormig gedeelte op een punt waar de dijen van koeien hun hamstrings samenkomen, zo genoemd als belediging voor dit gedeelte tussen twee achterste dierlijke delen die tegenwoordig nauwelijks nog zonlicht of beweging krijgen.

Categorie: Haasbiefstuk

Chateaubriand is een ossenhaasstuk dat uit het midden van het rund wordt gesneden. Het hoofddeel, of chateaubriand zoals het soms wordt genoemd, kan op zichzelf worden geserveerd en heeft een goede smaak maar niet veel textuur omdat er geen vetgehalte in dat deel van het vlees zit. Tournedos van middelgroot vlees zijn ook magerder dan filet mignon; ze zijn zeer geschikt om te grillen boven een hoog vuur, maar minder smaakvol met alleen zout en peper.

Vorige

Volgende

Kogelbiefstuk – 800 gram

22,13 Incl. BTW

Ossenhaas – 800 gram

40,46 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk

Op de Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment