Vandaag gaan we een mooi stukje biefstuk bereiden. Een biefstuk van 150 gram tot 200 gram is voldoende voor 1 persoon.
Ga uit van 22 minuten totale tijd
Voorbereidingstijd 5 min.
Bereidingstijd 15 min.
Rusttijd 2 min.
Ingrediënten
Wat heb je nodig?
800 gram Varkenshaas
Boter
Peper en Zout
Instructies
- Dep het vlees voor het bakken droog met keukenpapier
- Boter in de koekenpan of braadpan doen en verhitten op hoog vuur
- Doe de biefstuk voorzichtig in de boter en bak het vlees rondom bruin in ongeveer 1 minuut
- Haal het vlees uit de pan en wikkel het vlees in de aluminiumfolie. Laat het vlees 2 minuten rusten
- Haal de biefstuk uit de folie en voeg eventueel zout en peper toe
Per persoon circa 0 gram vezels, 0 gram koolhydraten, 3,5 gram vet, 26 gram. eiwit.
Laat een bericht achter
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.