Hoe smaakt Entrecote?

Entrecote is een soort biefstuk met een rand die aan de zijkant blijft zitten nadat hij is gebakken. Het smaakt beter dan tournedos omdat er meer smaak aan zit dankzij het vet.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Entrecote online bestellen?

Een heerlijke Entrecote voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Entrecote te verkopen in heel Nederland.

Kan Entrecote thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Entrecote gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Entrecote!

Meer Entrecote gerelateerde vragen

Categorie: Entrecote

Entrecote is een soort biefstuk met een rand die aan de zijkant blijft zitten nadat hij is gebakken. Het smaakt beter dan tournedos omdat er meer smaak aan zit dankzij het vet.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Om een entrecote te snijden, is het belangrijk om de richting van je ‘groeven‘ te weten. Dit is essentieel om te weten, om een entrecote goed te kunnen snijden. Een goede manier voor beginners is om de entrecote op de snijplank te leggen, als de groeven horizontaal van links naar rechts lopen, begin dan met verticaal snijden; vice versa. Kortom: altijd tegen de nerf in snijden.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Entrecote is een biefstuk met een mooi randje vet van de rug, gesneden vanaf de rug (tussen de ribben). Als je de lende met ossenhaas en been doorsnijdt, heb je een T-bone. Entrecote is verkrijgbaar van varkens-, rund- en kalfsvlees. Het is voor veel vleesliefhebbers het meest smakelijke vlees omdat het een perfecte balans heeft tussen doorregen vet dat de smaak verhoogt en tegelijkertijd vocht levert tijdens het koken zodat niet alle sappen uitdrogen zoals bij andere magere stukken het geval kan zijn als ze te gaar worden, waardoor ze taai of zelfs kauwbaar kunnen worden, maar toch ook sappig blijven.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Een entrecote is een stuk vlees van de dunne lende van runderen. Dit stuk heeft een klein vet randje dat altijd meegebakken moet worden, omdat dit meer smaak geeft aan dit klassieke steakgerecht.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Entrecote is een biefstuk voor vleesliefhebbers. Het is mals omdat het niet veel werk heeft verricht terwijl het leefde, en, in tegenstelling tot andere biefstukken die van het achtereind van een dier worden gesneden (zoals entrecote), komt deze van zijn meer gespierde kant.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Het verschil tussen een Ribeye en een Entrecôte is dat de entrecôte een vetrand heeft en de rib-eye niet. De Ribeye word uit het vlees tussen de ribben van een koe gesneden waar de entrecote juist uit de rug word gesneden.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Het verschil tussen tournedos en entrecote is dat de eerste van een kleiner stuk vlees afkomstig is, meer vet om zich heen heeft dan de tweede, maar vergelijkbaar smaakt. Het belangrijkste verschil in smaak zou te wijten kunnen zijn aan waar ze vandaan komen op rundvlees: Tournedo’s komen onder een deel dat de “T-bone” wordt genoemd, terwijl entrecotes uit een gebied komen dat “de dunne lende” wordt genoemd.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Runder-entrecote is ook wel bekend als runderlende is de beste van alle vleessoorten. De dunne lende loopt over een groot deel van de rug tot de dikke lende, waardoor het een zeer mals, sappig en smaakvol stuk vlees is.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

De entrecote is een smaakvol stuk vlees van het achterstuk van een rund. Het komt van het dikste deel van de lende, en heeft een kleine rand die veel smaak geeft met vet dat het omringt.

Tag: Entrecote
Categorie: Entrecote

Rundvlees bevat veel spierweefsel, waaronder enkele van zijn meest herkenbare stukken: biefstuk. De spieren van rundvlees bevatten veel eiwitvezels en water, dit geldt zowel voor rood vlees zoals entrecôte, als voor wit vlees zoals kipfilet. Het belangrijkste verschil tussen deze twee soorten ligt hoofdzakelijk in hun inwendige samenstelling-rood vlees heeft heemijzer dat het een intens kleurpigment geeft, terwijl wit vlees meer kalium dan natriumchloride (zout) bevat. Bindweefsels zijn sterk geconcentreerd rond de gewrichten van het dier om ze samen te binden en tegelijk op diezelfde punten mobiliteit mogelijk te maken.

Tag: Entrecote

Entrecote – 800 gram

24,53 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Entrecote

Op de Entrecote zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Entrecote thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Entrecote aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Entrecote Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Entrecote gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Entrecote dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Entrecote van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Entrecote. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Entrecote wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment