Is Picanha mals?

Een Picanha is een heerlijk stuk vlees dat qua malsheid tussen rosbief en de rump in ligt. U kent het misschien beter als een biefstuk, maar dit sappige stuk vlees heeft zijn eigen unieke kenmerken! Zijn driehoekige vorm maakt plaats voor dikke vetlagen.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Picanha online bestellen?

Een heerlijke Picanha voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Picanha te verkopen in heel Nederland.

Kan Picanha thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Picanha gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Picanha!

Meer Picanha gerelateerde vragen

Categorie: Picanha

De Picanha is een stuk rundvlees dat op geen enkele barbecue mag ontbreken. De beste manier om het goed te bereiden? Kruid de vette kant met zout, peper en knoflookpoeder en bak gedurende 15 seconden op direct vuur tot u het sappige vlees in uw pan ziet sijpelen! Zet deze mooie plak op indirect vuur terwijl we wachten tot onze bbq temperatuur rond de 120º graden – 140º graden is. Zodra het klaar is grill je het om, zodat beide kanten perfect bruin en gelijkmatig van smaak worden.

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Een Picanha is een stuk vlees van het lendenstuk, dat meestal medium-rare wordt bereid. Dit type bereiding kan gemiddeld 45 tot 50 minuten duren en moet worden voltooid met een interne temperatuur van ongeveer 55°C of hoger, zodat het goed gaar wordt zonder te taai te worden. De thermometer die u in het dikste gedeelte steekt, geeft dit getal aan nadat u hem helemaal tot aan het bot heeft gestoken, indien van toepassing, dus zorg ervoor dat u daar niet voorbij gaat! Eenmaal uit de oven laat je de Picanha 15-20 rusten alvorens de sappige smaak te proeven

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Hoe lang moet een Picanha op de BBQ moet liggen, hangt af van de grootte van uw staartstuk en hoe heet u het graag heeft. Voor een gemiddeld stuk, dat ongeveer 1200 gram weegt, raden we ongeveer een uur aan op 130° graden om het helemaal gelijkmatig gaar te krijgen zonder dat een deel aanbrandt of te veel uitdroogt.

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Een Picanha is een heerlijk stuk vlees dat qua malsheid tussen rosbief en de rump in ligt. U kent het misschien beter als een biefstuk, maar dit sappige stuk vlees heeft zijn eigen unieke kenmerken! Zijn driehoekige vorm maakt plaats voor dikke vetlagen.

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Picanha is een stuk rundvlees van de bovenste lende met het kenmerkende vet aan de buitenkant. Het vlees heeft niet veel nodig om het op smaak te brengen, want Picanha heeft van zichzelf al een sterke smaak. Om het vlees op smaak te brengen moet in ieder geval grof zout en peper worden gebruikt .

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Zoals de naam al zegt, zijn Picanha stukken rundvlees (100%) van het achtereind van de koe. In tegenstelling tot zijn dik gesneden tegenhanger – bekend als Linguiça of Carne Seca – die respectievelijk in Portugal en Brazilië populair is, wordt dit magerder vlees geleverd zonder een vettige buitenlaag die het omhult als een worstvel. De vorm varieert naargelang u de hele spier koopt (rond) of een deel van de staart, waar het vet het grootste deel van de oppervlakte beslaat: picanha’s hebben een langwerpige driehoekige vorm met een rode kleur rond de randen, wat duidt op een hoog gehalte aan myoglobine-pigment, dat de picanha’s een mooie diepe kleur geeft.

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Een Picanha is een stuk rundvlees van de rug, en het heeft een intense biefstuksmaak. Een bavette kan in vergelijking taai zijn, maar je zult er meer aan hebben dan wanneer je iets als picanha zou eten, omdat het lange stukken zijn in plaats van korte die niet zoveel vlees opleveren wanneer je ze kookt. De beste manier om ze te eten? In dunne stukjes!

Tag: Picanha
Categorieën: Bavette, Picanha

Een Bavette is minder mals dan een Picanha. Een bavette heeft een intense biefstuksmaak, maar kan soms moeilijk te kauwen zijn door zijn dikte en de nerf waartegen hij gesneden is. Dit zorgt voor geweldige dunne stukjes die u geen grote kauwerige stukken vlees zullen overlaten wanneer u ze alleen eet of als onderdeel van uw favoriete gerecht.

Tags: Bavette, Picanha
Categorie: Picanha

Een Picanha is een stuk rundvlees dat traditioneel wordt geserveerd als onderdeel van de Braziliaanse churrasco. Het vlees is ten minste twee weken gerijpt en moet vet zijn met goed gedefinieerde spieraderen wanneer het bij de slager wordt gekocht. Het kan worden geroosterd of gegrild, maar het moet voor het bakken rusten, zodat de sappen in het vlees gelijkmatig worden verdeeld – zo niet, dan ontsnappen ze tijdens het bakken! Een goede tip is ook om de stukken niet te dun te snijden, want dan bestaat het risico dat ze uitdrogen terwijl ze op het vuur liggen”

Tag: Picanha
Categorie: Picanha

Een Picanha is een zeer lekker stuk vlees waar veel mensen van genieten. Het is een waar genot, het vlees weegt gemiddeld 1-2 kg en kan tot 4 kg zwaar worden als het in zijn geheel aan het spit of de grill wordt gebakken, met wat zout voor de smaak om al die sappige smaken naar boven te brengen!

Tag: Picanha

Vorige

Volgende

Picanha – 1.5 kg

40,59 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Picanha

Op de Picanha zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Picanha thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Picanha aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Picanha Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Picanha gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Picanha dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Picanha van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Picanha. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Picanha wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment