Wat is dikke Lende?

De dikke lende is een stuk rundvlees uit de heupstreek dat taaier is dan het lendenstuk. Het moet worden bereid als een biefstuk, maar bij voorkeur in één stuk en rood of rosé van binnen worden geserveerd met korte rustperiodes na het koken zodat het daarna dun kan worden gesneden.”

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Runderzijlende online bestellen?

Een heerlijke Runderzijlende voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Runderzijlende te verkopen in heel Nederland.

Kan Runderzijlende thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Runderzijlende gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Runderzijlende!

Meer Runderzijlende gerelateerde vragen

Categorie: Runderzijlende

De zijlende wordt ook wel imitatiehaas genoemd. Dit betekent dat het vlees veel smaak heeft, maar het zal niet zo mals zijn als lendenstuk, aangezien dit deel afkomstig is van spiervlees dat vaker door dieren wordt gebruikt om te bewegen dan om op eigen tijd te eten.

Categorie: Runderzijlende

De lende van een koe is het achtereind, of de achterkant, die niet zo taai en kauwbaar is. In dit gebied worden enkele eersteklas rib-eye snitten voor biefstukken van gesneden. Er zijn ook ossenhaasjes die vaak tot filets Mignons worden versneden (maar je moet oppassen dat ze niet te gaar worden). De lende zit bovenop en achter de ribben – wanneer men het in algemene termen over dit deel van een dier heeft, verwijst men dus nauwkeuriger naar “het rund”.

Categorie: Runderzijlende

De dikke lende is een stuk rundvlees uit de heupstreek dat taaier is dan het lendenstuk. Het moet worden bereid als een biefstuk, maar bij voorkeur in één stuk en rood of rosé van binnen worden geserveerd met korte rustperiodes na het koken zodat het daarna dun kan worden gesneden.”

Categorie: Runderzijlende

Een zijlende is een mals stuk rundvlees en bevindt zich aan de rechterkant van de dikke lende. Deze biefstuk heeft een fijne korrel, waardoor hij malser is dan sommige andere soorten vlees, zoals de Chuck Eye of de Flank Steak, omdat die grove korrels hebben en moeilijker te kauwen zijn. Ze bevatten ook minder vet zodat ze niet vettig zijn zoals deze twee soorten geneigd zijn te zijn. Zijlende lende heeft soms verschillende namen, afhankelijk van waar je vandaan komt, maar zal altijd een uitstekende medium-rare kwaliteit bieden wanneer het in individuele porties wordt gesneden voor kookdoeleinden.

Categorie: Runderzijlende

Het lendenstuk maakt deel uit van de lende, en is afkomstig van het heupgewricht van een koe. De dunne lende bevat steaks en stukken T-bone steak, terwijl de dikke lende gebraad bevat zoals rosbief, maar ook stukken entrecote.

Categorie: Runderzijlende

Runderzijlende is een heerlijk stuk rundvlees, en het is een van de duurste soorten. Dit deel, dat bovenop de achterpoten van het rund zit, kan naar eigen smaak gekruid worden met alle kruiden die u maar wilt! Het is er in verschillende diktes, afhankelijk van hoe doorbakken u het wilt hebben (van zeer doorbakken tot doorbakken). Wat runderzijlende zo bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid: er zijn heel wat dingen buiten hamburgers of steak tartaar waarvoor het een perfect stuk vlees is

Categorie: Runderzijlende

Lendevlees is de lende van rundvlees is traditioneel een mager en mals stuk vlees dat afkomstig is van het achterkwartier, naast de filet pur. Het kan worden verkocht zonder been (daarom wordt het sirloinesteak genoemd) of met been.

Runderzijlende – 500 gram

15,22 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Runderzijlende

Op de Runderzijlende zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Runderzijlende thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Runderzijlende aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Runderzijlende Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Runderzijlende gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Runderzijlende dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Runderzijlende van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Runderzijlende. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Runderzijlende wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment