T-Bone Steak

Bent u op zoek naar smaakvolle T-Bone Steak?

T-bone Steak is een stuk rundvlees van de koe. Hij bestaat uit twee delen, één met een tournedos en één met een entrecote. Het bot ertussen heeft de vorm van de letter “T”.

T-bones staan bekend om hun malsheid, smaak, en veelzijdigheid. Ze zijn heerlijk op de grill of perfect aangebraden in een pan. U kunt ze ook in reepjes snijden voor kebab, of ze gebruiken als onderdeel van uw favoriete recept. Met zoveel manieren om van dit heerlijke stuk vlees te genieten, zult u zich nooit vervelen!

Wat is een T-Bone Steak?

Een  T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van 100% rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het T-vormige bot waaraan hij zijn naam…

Lees verder »

Waar kan ik T-Bone Steak online bestellen?

Een heerlijke T-Bone Steak voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede T-Bone Steak te verkopen in heel Nederland.

Kan T-Bone Steak thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de T-Bone Steak gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers. Kijk hier voor meer informatie over het bezorgen van T-Bone Steak!

✔️ Hoogste Kwaliteit T-Bone Steak – 100% Vers

Verpakking en houdbaarheid van T-Bone Steak

Op de T-Bone Steak zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de T-Bone Steak thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van T-Bone Steak aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke T-Bone Steak voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje T-Bone Steak gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij T-Bone Steak dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor T-Bone Steak van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken T-Bone Steak. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw T-Bone Steak wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment