Een Runderrollade moet ongeveer 50 minuten aan het spit. Rijg de runderrollade aan het spit en leg je vlees in de barbecue, sluit vervolgens de... Doorgaan met lezen
Het Runderrollade is een heerlijk stuk vlees, en het kan gemaakt worden van verschillende gekruide plakken vlees. Er zijn verschillende manieren om ze te bereiden, zoals... Doorgaan met lezen
Een runderrollade van 1 kilo moet ongeveer 50 minuten in de over. Runderrollade kan ofwel op het vuur worden dichtgeschroeid en vervolgens 25 minuten per... Doorgaan met lezen
Een runderrollade kan ofwel op het vuur worden dichtgeschroeid en vervolgens 25 minuten per 500 gram worden gebraden, ofwel langer worden gegaard met een gaartijd... Doorgaan met lezen
De kerntemperatuur van runderrollade ligt meestal rond de 60 tot 65 graden Celsius. Dit betekent dat het vlees roze van kleur is, maar als het... Doorgaan met lezen
Er zijn twee soorten runderrollade, het gemarmerde gebraad en de filet. De eerste soort is afkomstig van de onder- of buikholte van de koe, waar... Doorgaan met lezen
Runderlenderrollade bestaat uit 100% rundvlees. de Runderlenderollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Na het braden wordt het touwtje... Doorgaan met lezen