Wat is Runderlenderollade?

Runderlenderrollade bestaat uit 100% rundvlees. de Runderlenderollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Na het braden wordt het touwtje verwijderd, waarna de rollade in plakken wordt gesneden.

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Runderrollade online bestellen?

Een heerlijke Runderlenderollade voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Runderlenderollade te verkopen in heel Nederland.

Kan Runderrollade thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Runderlenderollade gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Runderlenderollade!

Meer Runderrollade gerelateerde vragen

Categorie: Runderrollade

Een Runderrollade moet ongeveer 50 minuten aan het spit. Rijg de runderrollade aan het spit en leg je vlees in de barbecue, sluit vervolgens de deksel op ongeveer 150 graden. Na 50 minuten is het tijd om de gaarheid te controleren; als het vlees gaar is – en nog warm – kun je het van het vuur halen en laten rusten.

Categorie: Runderrollade

Een runderrollade kan ofwel op het vuur worden dichtgeschroeid en vervolgens 25 minuten per 500 gram worden gebraden, ofwel langer worden gegaard met een gaartijd van 30-35 minuten. Dit hangt er helemaal vanaf of u uw vlees goed doorbakken wilt hebben,

Categorie: Runderrollade

Een runderrollade van 1 kilo moet ongeveer 50 minuten in de over. Runderrollade kan ofwel op het vuur worden dichtgeschroeid en vervolgens 25 minuten per 500 gram worden gebraden, ofwel langer worden gegaard met een gaartijd van 30-35 minuten. Dit hangt er helemaal vanaf of u uw vlees goed doorbakken wilt hebben.

Categorie: Runderrollade

Het Runderrollade is een heerlijk stuk vlees, en het kan gemaakt worden van verschillende gekruide plakken vlees. Er zijn verschillende manieren om ze te bereiden, zoals roosteren of koken met saus in gerechten zoals fondue om te dompelen – het touwtje aan de buitenkant zal er uiteindelijk afvallen na te zijn gekookt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het doorsnijden van iets belangrijks met dit type.

Categorie: Runderrollade

De kerntemperatuur van runderrollade ligt meestal rond de 60 tot 65 graden Celsius. Dit betekent dat het vlees roze van kleur is, maar als het langer of bij hogere temperaturen (zoals grillen) wordt gekookt, zul je de sappen uit het vlees zien lopen en op je bord zien komen.

Categorie: Runderrollade

Er zijn twee soorten runderrollade, het gemarmerde gebraad en de filet. De eerste soort is afkomstig van de onder- of buikholte van de koe, waar zich meer spieren bevinden dan in welk ander deel van het lichaam ook, omdat de koe al op jonge leeftijd werd afgemest. Dit betekent dat er vet in zit.

Categorie: Runderrollade

Runderlenderrollade bestaat uit 100% rundvlees. de Runderlenderollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Na het braden wordt het touwtje verwijderd, waarna de rollade in plakken wordt gesneden.

Verpakking en houdbaarheid Runderrollade

Op de Runderlenderollade zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Runderlenderollade thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Runderlenderollade aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Runderlenderollade Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Runderlenderollade gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Runderlenderollade dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Runderlenderollade van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Runderlenderollade. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Runderlenderollade wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment