Wat voor vlees is een Hamburger?

De hamburger is een veel gegeten gerecht, dat gewoonlijk als lunch of avondmaaltijd wordt gegeten. Het vlees is meestal afkomstig van rundvlees en het kan in olie gebakken worden voor de gewenste textuur. Het wordt vaak gebruikt om een hele sandwich voor te stellen met dit soort vlezige substantie erop!

Iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees. Bij Just Good Meat verzorgen we precies dat! Gewoon goed vlees, wat u zonder schuldgevoel kunt eten. Het vlees in onze webshop komt van Nederlandse boeren die op een duurzame en diervriendelijke manier hun bedrijf runnen.

Bekijk ons assortiment of kies uit onze kip, varken of rundvleesproducten.

 

Waar kan ik Runderhamburger online bestellen?

Een heerlijke Runderhamburger voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Runderhamburger te verkopen in heel Nederland.

Kan Runderhamburger thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Runderhamburger gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers.

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen van Runderhamburger!

Meer Runderhamburger gerelateerde vragen

Categorie: Runderhamburger

Rundveevoeders bevatten gewoonlijk geen antibiotica, maar er zijn wel enkele criteria waaraan het voer moet voldoen om volgens de Nederlandse wet als diervoeder te worden aangemerkt. In de Kaderwet Diervoeders zijn de eisen vastgelegd waaraan diervoeders moeten voldoen om in dit land legaal in de handel gebracht te mogen worden, en het is belangrijk dat u op de hoogte bent van deze voorschriften voordat u uw volgende partij pluimveevoer of rundermeel koopt.

Categorie: Runderhamburger

De beste manier om een hamburger te bakken is op een laag vuurtje. Zorg ervoor dat het vlees op temperatuur is voordat u het bakt, dep het droog met keukenpapier vlak voordat u het bakt en bak beide kanten van uw hamburger pas nadat u het vuur van de hoge standen heeft verlaagd. Laat de burger vervolgens ongeveer 10 minuten bakken.

Categorie: Runderhamburger

Een hamburger is ongeveer 1,5 tot 2 cm dik. Een hamburger moet niet te veel samengeperst zijn wat resulteert in een taaie hamburger.

Categorie: Runderhamburger

De malsheid van rundvleesprodukten is hoofdzakelijk gebaseerd op de hoeveelheid beweging in de spieren. Rundvlees dat in gehakt wordt verwerkt, is afkomstig van de spieren die meer activiteit hebben gehad dan de spieren die in het achterste deel van het dier te vinden zijn. Er zijn echter enkele verschillen tussen de verschillende soorten spieren. De spieren aan de voorkant van een dier hebben meer beweging te verduren gehad en daar vinden wij het meeste stoofvlees en vlees voor gehakt. Spiervezels die aan de achterkant gevonden worden, zijn zachter omdat ze niet zo actief geweest zijn en komen vooral van biefstuk en ossenhaas.

Categorie: Runderhamburger

Voor een perfecte burger begint u met de hamburgers ongeveer 30 minuten van tevoren uit de koelkast te halen. Zo hebben ze de tijd om op te warmen, zodat ze gelijkmatig gaar worden en niet rauw in het midden zijn als u ze wilt eten! Als het tijd is om ze op het fornuis te bakken, dep elke burger dan droog met wat keukenpapier vlak voordat u hem in de braadpan of grill legt – zo ontsnapt al dat sappige goedje niet zodra die pasteitjes op het vuur komen! Bak ze aan beide kanten bruin (ongeveer 6-8 minuten), zet dan het vuur uit en laat ze zitten zonder het deksel te openen, terwijl het vlees nog 8-10 minuten in de sappen van de pan verder bakt.

Categorie: Runderhamburger

Een hamburger moet je ongeveer 8 minuten bakken. Een burger word het best gebakken in een klontje boter tot hij aan beide kanten goudbruin is, ongeveer 4 minuten per kant. Dek vervolgens af met huishoudfolie en laat 30 minuten rusten.

Categorie: Runderhamburger

De beste manier om kaas voor een hamburger te smelten is met behulp van je hamburger. Leg hem gewoon op dit de burger en voeg dan een theelepel mosterd, ketchup of een andere saus die je lekker vindt toe. De hitte van het vlees laat de kaas zachtjes smelten zonder dat het te rommelig wordt.

Categorie: Runderhamburger

De kerntemperatuur van een hamburger moet idealiter rond de 70 graden zijn. Als je geen vleesthermometer bezit, kun je het beste zien of je hamburgers helemaal gaar zijn door er een open te snijden en goed naar de kleur van de binnenkant te kijken – roze betekent dat ze nog niet gaar zijn.

Categorie: Runderhamburger

Gemiddeld weegt een enkele hamburger honderd gram vlees en na het bakken blijft hier 75 gram van over.

Categorie: Runderhamburger

Een runderhamburger is een schijf gebakken of gegrild gemalen rundvlees (100%) . Vaak wordt ‘hamburger’ ook als pars pro toto gebruikt voor een broodje dat met deze schijf belegd is. Vaak worden hier sla, tomaat, ui, spek, ei, augurken en kaas aan toegevoegd en sauzen als mosterd, mayonaise, ketchup of chilisaus.

Vorige

Volgende

Runderhamburgers – 500 gram

7,70 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid Runderhamburger

Op de Runderhamburger zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Runderhamburger thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Runderhamburger aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Runderhamburger Voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Runderhamburger gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Runderhamburger dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Runderhamburger van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Runderhamburger. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Runderhamburger wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment