Tomahawk

Bent u op zoek naar smaakvolle Tomahawk?

Op zoek naar een Tomahawk steak?

De Tomahawk is het perfecte stuk rundvlees voor elke BBQ. Het heeft dat robuuste uiterlijk, en het smaakt heerlijk op de grill. Maar waar kunt u er een vinden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Als u dit weekend eens iets nieuws wilt proberen, bestel dan vandaag nog een Tomahawk steak! En vergeet niet wat marinade mee te nemen als u hier bent – onze selectie omvat alles van teriyakisaus tot bourbon-whiskeysaus. Met deze recepten in de hand is het eten klaar voor u het weet!

Waar kan ik Tomahawk online bestellen?

Een heerlijke Tomahawk voor een scherpe prijs bestelt u online bij Just Good Meat. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Just Good Meat, uw online slager. Wij streven ernaar lekkere en kwalitatief goede Tomahawk te verkopen in heel Nederland.

Kan Tomahawk thuisbezorgt worden?

Ja, Wij bezorgen de Tomahawk gewoon bij jou thuis. Lekker makkelijk en vers. Kijk hier voor meer informatie over het bezorgen van Tomahawk!

✔️ Hoogste Kwaliteit Tomahawk – 100% Vers

Tomahawk Steak – 1.5kg

48,20 Incl. BTW

Verpakking en houdbaarheid van Tomahawk

Op de Tomahawk zit een label met de houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk de Tomahawk thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid van Tomahawk aanzienlijk te verlengen.

Gewoon heerlijke Tomahawk voor particulieren

Bij Just Good Meat zijn wij van mening dat elk stukje Tomahawk gewoon goed moet zijn! Onder goed verstaan wij Tomahawk dat u in de betere horecagelegenheden geserveerd krijgt. Voor Tomahawk van hoogwaardige kwaliteit hoeft u al lange tijd niet meer naar een slager toe. Just Good Meat biedt u diverse heerlijke stukken Tomahawk. Neem een kijkje in ons assortiment, indien u het product dat u graag wilt hebben niet kunt vinden neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw Tomahawk wordt gekoeld bij u bezorgd.

Op zoek naar een mals en duurzaam stukje vlees? Bekijk ons aanbod en gebruik de code GOODMEAT voor 5% korting op je eerste bestelling.

Bekijk ons assortiment