Kies zelf je Pick Up Point
Minimum bestelbedrag = €24,49
Facebook Instagram
Inloggen/Registreren
Mijn account
Inloggen Registreren

Wachtwoord vergeten?

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

0 0
0 Winkelwagen
Winkelwagen (0)
Subtotaal: €0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Categorieën
  • Kipmenu-item-img
  • Rundvleesmenu-item-img
  • Varkenmenu-item-img
  • BBQ & Vlees Pakkettenmenu-item-img
  • Voor uw huisdiermenu-item-img
  • Home
  • Over ons
    • Ambachtelijk Rundvlees
    • Hollands Kroon Kip
    • Beemsterlant’s varken
  • Pick Up Points
  • Recepten
  • Klantenservice
Zakelijk bestellen
Home FAQ

Wat is een Black Angus burger?

Een Black Angus burger is rundvlees dat afkomstig is van runderen van het “Black Angus” ras – dat de Aberdeen-Angus en Hereford rassen omvat. De... Doorgaan met lezen

Wat weegt een Angus stier?

Angus-stieren wegen tussen 1100 en 1250 kg. Echter worden er ook wel Angus stieren van boven de 1300 kg aangetroffen, maar het is mogelijk dat... Doorgaan met lezen

Waar komt Angus Beef vandaan?

Angus-rundvlees is afkomstig uit Schotland Aberdeen Angus, de naam van een ras dat in het midden van de 19e eeuw in Oost-Schotland werd gefokt. De... Doorgaan met lezen

Hoelang bak je een Black Angus burger?

Om een perfecte black angus burger te maken, grilt of bakt u de burgers drie minuten aan elke kant. Serveer ze rosé en prik niet... Doorgaan met lezen

Hoe lang moet Black Angus biefstuk op de BBQ?

De beste manier om Black Angus steaks op de barbecue te leggen is door te beginnen met een hoge indirecte hittebron totdat ze aan alle... Doorgaan met lezen

Hoeveel graden moet een Black Angus hamburger zijn?

Een Black Angus burgerr moet een kerntemperatuur van 54 °C hebben als u hem medium rare wilt, en 60 °C als u het vlees door... Doorgaan met lezen

Hoelang moet een Black Angus burger in de pan?

Een Black Angus burger moet 4-8 minuten in de pan liggen. Hoe u een Black Angus burger bakt hangt grotendeels af van hoe u hem... Doorgaan met lezen

Wat is Bavette van Black Angus?

Een Bavette is afkomstig van een Black Angus, ook wel de flank van rundvlees genoemd. Deze snede komt van waar de spieren hard gewerkt zijn... Doorgaan met lezen

Recente berichten

  • Spareribs op de green egg!
  • Ossenhaas op de green egg! (reverse searing)
  • Tomahawk steak op de green egg! (reverse searing)

Categorieëen

  • Bereiden (6)
    • Rund (4)
    • Varken (2)

Shop

  • Kip
  • Rundvlees
  • Varken
  • BBQ & Vlees Pakketten
  • Voor uw huisdier

Ons vlees

  • Ambachtelijk Rundvlees
  • Beemsterlant’s varken
  • Hollands Kroon Kip
  • Recepten

Informatie

  • Over ons
  • Contact opnemen
  • Pick Up Points
  • Veelgestelde vragen
  • Zakelijk bestellen

Account

  • Mijn account
  • Bestellingen
Facebook Instagram

Copyright 2022 © Just Good Meat

  • Algemene voorwaarden
  • Privacy policy